HOME | INSCRIERE | CONTACT | HARTA    

SANATATE SI IGIENA
Centre medicale
Farmacii online

FORUM

CONCURSURI

You need to upgrade your Flash Player .

Tur virtual gradinita

Defecte de vorbire.

Momentul la care copilul incepe sa gangureasca este o mare minune pentru parinti. De aici si pana la clipa in care va vorbi, asteptarea se va prelungi. Dar cum va vorbi copilul? Va fi sasait, rarait?Vorbirea (emiterea de sunete intelig..

[ citeste tot articolul ]

[ arhiva editoriale ]

Curs Valutar

1 EURO = 4.4542 RON

1 DOLAR = 4.0041 RON

Scoli Particulare

Liceul Bilingv Lauder Reut Romania

DESPRE NOI
• Complexul Educational Lauder-Reut Romania (ebr. „reut” = prietenie) este parte a unui proiect educational generos, demarat în anii ‘80 si sprijinit de Fundatia Ronald S. Lauder în alte 15 tari europene, la initiativa lui Ronald S. Lauder, om de afaceri si filantrop american, fost ambasador al SUA la Viena.
• Înfiintat în anul 1997, complexul se dezvolta rapid, ca si cele peste 50 de unitati scolare de acelasi fel din Europa, pe fondul învatarii multiculturale, cu o oferta educationala bilingva (romana-engleza), sub autorizatia Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania.
• În prezent, Lauder-Reut gazduieste 290 de elevi, cuprinzand o gradinita de arte si multimedia, cu predare în limba engleza, precum si liceul bilingv (clasele I-XII) .
• În anul scolar 2006-2007, s-au înfiintat primele clase a IXa ale liceului, cu profil teoretic (uman si real) si oferta extrascolara de business, media si diplomatie.

AVANTAJELE UNEI ALEGERI POTRIVITE – DE CE SCOALA LAUDER -REUT?

1. UN PROFIL ACADEMIC EXCEPTIONAL
- oferta noastra educationala combina curriculumul national pentru învatamantul bilingv, cu cerintele celor mai cautate profesiuni si orientari academice în lume;
- elevii beneficiaza de programe de învatare accelerata si pentru grupe supradotate, de programe de instruire suplimentara pentru obtinerea certificatelor S.A.T., IELTS, TOEFL, necesare admiterii în universitatile din strainatate, de ore prelungite de studiu individual, programe de dezvoltare si pregatire, în functie de optiunile elevilor

2. O ATENTA ORIENTARE PRAGMATICA
- curriculumul la decizia scolii cuprinde optional pregatire practica pentru orientarea profesionala în domenii ca business administration, media/publicitate, relatii diplomatice, si altele;

3. PARTENERIATE ÎN SPRIJINUL ELEVILOR
- Fundatia R. S. Lauder Romania a încheiat parteneriate academice si non-academice puternice, îndreptate spre ridicarea continua a calitatii educatiei si a conditiilor de studiu (parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, cu organizatii si universitati din SUA, Marea Britanie, Israel, Romania, etc):
- elevii beneficiaza de vizite de studiu si schimburi de experienta, protocoale pentru obtinerea burselor pentru elevi;
- liceul face constant schimburi de experienta cu alte scoli, organizeaza competitii sportive si academice, participa la programe de caritate si actiuni de voluntariat;

4. O ATENTA CONSILIERE PSIHO-PEDAGOGICA
- copiii nostri beneficiaza de un program complet de consiliere-psihopedagogica si orientare profesionala;
- pana la absolvire, elevii nostri îsi vor construi un curriculum vitae complet, competitiv si adaptat cerintelor pentru obtinerea burselor la universitati straine (rezultate academice, activitati în folosul comunitatii, programe de leadership si schimburi de experienta);

5. CADRE DIDACTICE COMPETENTE
- profesorii nostri sustin cursuri de pregatire continua, grade didactice, programe de Masterat si Doctorat;
- corpul nostru didactic este format din profesori nativi de limba engleza si ebraica, precum si din profesori romani cu competente lingvistice autorizate.

6. DOTARE MATERIALA EXCELENTA
- dispunem de spatii generoase, laboratoare, biblioteca, spatii de recreere si activitati sportive, sala de mese si spatii destinate cluburilor sau activitatilor extracurriculare.

7. PAZA SI PROTECTIE PERMANENTA/PROGRAM DE MASA /ASISTENTA MEDICALA
- programul zilnic cuprinde doua mese principale si doua gustari, program de recreere, asistenta medicala permanenta, paza si securitatea incintei, a holurilor si a salilor de clasa.

8. DISCIPLINA FERMA SI RIGOARE, ÎNTR-UN MEDIU DESCHIS – PARINTI SI ELEVI, PARTENERI DIRECTI ÎN EDUCATIE
- regulamentul nostru de disciplina este ferm, adaptat realitatilor în rapida schimbare, si riscurilor la care elevii pot fi expusi;
- reteta succesului regulilor noastre disciplina se bazeaza deopotriva pe parteneriatul direct cu elevii si familia, precum si pe vigilenta dascalilor si a restului personalului.

CONTACT
Adresa: Blvd. Mircea Voda nr. 20-22, Sector 3 Bucuresti 
Tel.fix: 320.15.38; 320.15.99
Tel.mobil: 0723.09.88.00
Fax: 320.15.75; 322.97.95
Web: www.lauder-reut.ro 
E-mail:  lauder1@digi.ro / lauder2@digi.ro


Inapoi in pagina precedenta


Caini de vanzare | Transport mobila