HOME | INSCRIERE | CONTACT | HARTA    

SANATATE SI IGIENA
Centre medicale
Farmacii online

FORUM

CONCURSURI

You need to upgrade your Flash Player .

Tur virtual gradinita

Mofturile la masa

Este normal sa fii atenta cum si ce ma­nanca micutul - alimentatia este esen­tiala in dezvol­ta­rea lui, iar unii parinti ajung sa aiba o adevarata obsesie.Rezultatul acestei obsesii este scaderea apetitului..

[ citeste tot articolul ]

[ arhiva editoriale ]

Curs Valutar

1 EURO = 4.4551 RON

1 DOLAR = 3.9892 RON

Decoratiuni camere

Camere de copii

Cum va putem ajuta sa decorati / re-decorati camera copilului dumneavoastra?

Ambianta camerei copilului dumneavoastra poate fi modificata complet prin intermediul pictarii peretilor sau prin aplicarea unor planse decorative pe anumite portiuni din perete. Eroii favoriti ai copilului pot fi alaturi de el in propria camera. Nu mai este nevoie sa mearga la gradinita sau in alte locuri special amenajate pentru a avea locul sau de joaca la care viseaza. Imaginatia sa va putea zbura la zâne, personaje de basm si spiridusi chiar in timpul somnului de dupa-amiaza. Noaptea va fi protejat de eroul curajos care va strajui patutul micutului. Nu merita sa-i oferi copilului tau cele mai frumoase vise chiar din primele zile de viata?

Cum se realizeaza decorarea?

Prin pictarea directa a peretelui sau prin aplicarea de planse pictate. Pentru pictarea directa se recomanda ca peretele (tencuiala) si zugraveala sa fie in stare buna iar zugraveala sa fie facuta cu vopsea lavabila. Pentru interioare in stare mai proasta sau pentru decorari de scurta durata se recomanda utilizarea de planse. Pe perete pictura se efectueaza cu vopsele asemanatoare vopselei lavabile care nu deterioreaza tencuiala si pot fi spalate sau acoperite cu un alt strat de vopsea. Pictura se efectueaza manual de un artist plastic cu experienta. Tematica desenelor poate include personaje clasice de desen animat sau de basm sau pot avea un caracter inedit. Ulterior artistul plastic care executa lucrarea va poate oferi sprijinul in alegerea mobilierului si a celorlalte obiecte care vor fi necesare in camera copilului dumneavoastra pentru a crea o atmosfera placuta si unica pentru acesta. Lucrarea de decorare nu isi propune sa realizeze reparatii de zidarie si nici sa modifice structura de constructie a unei camere.

Lucrare este de calitate?

Lucrarea garanteaza un timp de viata a desenelor egal cu durata de rezistenta a tencuielii si zugravelii pe care a fost realizata. Culorile si materialele utilizate sunt de buna calitate si nu deterioreaza in nici un fel peretele si tencuiala. Daca se doreste inlaturarea desenelor este suficient sa se spele peretele de zugraveala sau desenele sa fie acoperite de un alt strat de zugraveala. Culorile sunt rezistente la apa si nu sunt toxice.

Unde putem sa va oferim serviciile noastre?

In Bucuresti si imprejurimi, Constanta, Bacau si Piatra Neamt.

Care este pretul unei lucrari de decorare?

Pretul unei lucrari depinde de complexitatea desenului si nivelul detaliilor acestuia. Dimensiunea desenelor este un factor mai putin important. In functie de dorintele Dvs. se realizeaza un proiect, ce trebuie aprobat de Dvs., si abia in momentul respectiv se poate stabili un pret exact. Orientativ: un personaj (o printesa, pantera roz, omul paianjen etc.) pictat pe perete la o dimensiune de 1m (latime) pe 2m (inaltime) poate ajunge la 100€ - 150 €; un perete la o acoperire de 75-80% cu desene si o complexitate medie a lucrarii poate ajunge la 200€ - 250€; pretul unei camere decorata integral poate varia intre 500€ si 750€ . Nu considerati cifrele anterioare ca fiind de referinta, subiectul si complexitatea lucrarii se stabilesc conform dorintelor si posibilitatilor Dvs. Pentru a afla cat costa cu exactitate ceea ce va doriti contactati-ne.

 


contact
Email: decorari@cameredecopii.ro
Web: http://www.cameredecopii.ro
Mobil: 0749.155.631 / 0726.572.885 / 0767.610.948


Inapoi in pagina precedenta


Caini de vanzare | Transport mobila